Dj Serco Fan Site
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKÇE RAPTE MARKA

Anasayfahttp://djsercofGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Kendi Kalemimden Ben :)
Kendi Kalemimden Ben :) EmptyCuma Kas. 19, 2010 10:06 pm tarafından Admin

» 19 Aralık Dj Serco Kimsesiz çocuklar için söyleyecekler Haberi
Kendi Kalemimden Ben :) EmptyPerş. Ocak 15, 2009 3:57 pm tarafından Admin

» ÜYE OLUNUZ...
Kendi Kalemimden Ben :) EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 11:33 am tarafından Admin

» Forumumuzu iyi başlatmak için birkaç tavsiye:
Kendi Kalemimden Ben :) EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 11:04 am tarafından Admin

» Dj Serco Ziyaretçi Defteri İçin Tıklayınız
Kendi Kalemimden Ben :) EmptyCuma Ocak 09, 2009 12:00 pm tarafından Admin

» Paylaşım Yapacak Olanlar Okusun!!
Kendi Kalemimden Ben :) EmptyPerş. Ocak 08, 2009 11:26 pm tarafından Admin

» Forum Kuralları!!
Kendi Kalemimden Ben :) EmptyPerş. Ocak 08, 2009 11:25 pm tarafından Admin

En iyi yollayıcılar
ayazz444 (151)
Kendi Kalemimden Ben :) I_vote_lcapKendi Kalemimden Ben :) I_voting_barKendi Kalemimden Ben :) I_vote_rcap 
DjZuGuRTaGa (80)
Kendi Kalemimden Ben :) I_vote_lcapKendi Kalemimden Ben :) I_voting_barKendi Kalemimden Ben :) I_vote_rcap 
Admin (73)
ciftslach (22)
yusufcrew (5)
İtTheFUCK (4)
djlewobursa (1)
ceset (1)
ZiFOs (1)
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama

Kendi Kalemimden Ben :)

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Kendi Kalemimden Ben :) Empty
MesajKonu: Kendi Kalemimden Ben :)   Kendi Kalemimden Ben :) EmptyCuma Kas. 19, 2010 10:06 pm

Producer & DJ Serdar Turan için müzik o kadar da uzak değildi. 1985 yılında Antalya da doğan Serdar Turan küçük yastan beri dans müzigini takip eden vede iyi bir muzik dinleyicisi olmasindan dolayı 2001 yılından itibaren çevresindekilerin ve ünlü müzisyenlerinden destegini alarak İlk Radyo Programcılıgıyla Müzik Hayatına Atıldı. 
Ilk olarak 2001 yilinda Radyoculuga başlayan Ve Müzikler arasındaki uyumuyla popüler sarkilari kendine has yorumuyla mixleyerek yeni bir deger katmistir. 
Bununla beraber, kendi prodüksiyonlarına daha çok ağırlık vermeye başladı. Müzik alanında bir çok konuda kendini geliştirdi. Gerek çaldığı enstrümanlar, gerekse kullandığı yazılımlarla farklı soundlar üzerine yoğunlaştı. 
Gerçekleştirdiği projeler arasinda , 100'e yakın House Elektro altyapılı parça vardir . Bir çok grup ve mc lere altyapı olanakları ve vokal kayıtları yapmakta. Ayrıca jingle jenerik reklam müzikleri hazırlamakta. Türkiye'deki saygın sanatçılara remix yapmakta ayrıca jingle-jenerik reklam müzikleri hazırlamakta.
 Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Özel Univercity partylerinde performans gösterdi.Bununla beraber Bir çok Firmanın Tanıtımlarını Gerçekleştiren Serdar Turan Başarısına Hız Katmaktadır. 
Müziklerinde insanlarla iletisimi seçen ve tek düze müzik kültüründen uzak olan Serdar Turan ‘in müziklerinde çogunlukla commercial (popüler) müzigin ön planda oldugu net bir sekilde farkedilmektir. 
Serdar Turan Sahnede daha çok görsellikten yana olmayı tercih ederek, Turntable bilism konusuyla oldukça yakından ilgilendi. Partyler festivaller derken Agrasif tayfa grubu olarak DSM Recordz adında bir stüdyo kurdu. Bununla beraber, kendi prodüksiyonlarına daha çok ağırlık vermeye başladı. Müzik alanında bir çok konuda kendini geliştirdi. Gerek kullandığı yazılımlarla farklı soundlar üzerine yoğunlaştı.
Müzik çalışmalarına tam gaz devam eden Serdar Turan, 2009 Yılında Ankara Media Data Film Şirketiyle Sözleşme İmzalayarak Ankara'nın Milli Eğitime Baglı Okullarında Canlı Performanslar Sergiledi.
 Çalıştığı sanatçılardan biraz bahsetmek gerekirse; Kenan Doğulu ,Serdar Ortaç , Hande Yener , Demet Akalın , Burcu Güneş , Murat Boz gibi başarılı müzisyen dostları ile ortak şarkılar hazırlayan Serdar Turan, yaratıcılığı ve yaptığı düzenlemelerle bu işte ne kadar usta olduğunu kanıtlıyor. 
Dj ve Prodüktör Serdar Turan Türkçe POP parçalarına yaptığı Rmx ile Dünya daki sayılı Dj lerin setlerinde yer almaya başarmıştı.Türkiye de ve Yurt Dışında tanınması aslında bi nevi böle gerçekleşti. 2009 – 2010 yılında ise yaptığı Remix’ler ile Türkiyede ki bir çok radyonun listesine girmeye başararak yeni yaptığı set ve Remix leri dünya ülkelerinin yerel radyolarında hala yayınlanmaktadır.. 
Serdar Turan müzik severler için uykusuz kalmaya devam ediyor.
 Gelelim nasıl bir adam olduğuma:
Aslında bende pek DJ tipi yoktur! Kendi halinde, sessiz, sakin, yüzünden tebessüm eksik olmayan, yardımsever, işini severek yapan, alçakgönüllü olarak tanımlarlar beni...
Herkes DJ diyince havali, kimseyle muhatap olmayı bırak göz temasında bile bulunmayan, konuşmaları tuhaf, showmen, megaloman vs... biri olarak bilinir ya da kafada canlandırılır...
Bende bunların hiçbiri yok maalesef!...
DJ'lerin reklâmlarına çok kapılmayın sedasız harikalar yaratan yetenekli insanlarda var!...
İşin aslıda budur!Laf, reklâm, göz boyama yapacağına geçeceksin sistemin başına, herkesin ağzını açık bırakıp sessizce kabininden ayrılacaksın!...
Remix konusunda biraz açıklama yapalım :
Remix vardır Edit vardır!... Bu ikisinin tek ortak özelliği parçanın üzerinde değişiklik yapmak anlamına gelmeleridir!...
Ama Edit ; Kaba bir tabirle bir parçanın gerçek tarzına, türüne bağlı kalınarak, üzerinde ufak ve orta çaplı birtakım değişiklikler yapmak, içine yeni sesler ekleyip, ekolayzır ayarları ile oynamak vs. anlamına gelir dostlar!...
Remix ise; Bir parçanın türünü (yani pop, arabesk, hiphop, house gibi) tamamen değiştirip başka bir tarzda parça haline getirmektir, buda uzun uğraş ve zaman gerektiren bir iştir!... Yani örneğin pop şarkısını trance yapmak gibi vs...
Aslında benim ''Remix'' adi altında yaptığım tüm parçalar birer ''Edit'' dostlar.. Peki, ben neden ''Edit'' yazmadım? Bunu bana değil internette benden seneler önce ''Edit'' yapıp da başından beri ''Remix'' seklinde yazıp sizlere bu şekilde tanıtan, ağzınızı ''Edit'' değil ''Remix'' e alıştıran diğer popüler DJ arkadaşlara sorun.. Dostlar!...
Parçaların isimlerini DJ Serdar Turan & Şarkıcı - Şarkı İsmi EDIT seklinde yazsam bundan kaçınız ne anlam çıkartacaktı? Bir düşünün bakalım?
Ben bastan beri yaptıklarımı hiçbir çıkar beklemeden sadece hoşça vakit geçirmek ve geçirtmek için yaptım!...
Zaten Remix yapmaktan zevk alıyorum!...
Bu konuda ''ben çok iyi Remix yapıyorum!'' gibi bir iddiam baştan beri hiç olmadı, olmayacakta!...
Elimden geldiği kadar bir şeyler yapıyorum!... Destekleriniz için teşkkürlerimi sunarım!.
Anlayışınız İçin Sonsuz Saygılar Sevgiler DSM RECORDZ

Performans Gösterdiği Mekanlardan Bazıları ; 
Aydın club Notte, Trabzon club Bravo, Eskişehir club hayal, Eskişehir club buda, Kocaeli club curcuna, Ankara club face's, Ankara club gate 66, İzmir yeni foça club Alize, İzmiryeni foça club Yavuz, İzmir club cube, İzmir club londan, İzmir club berlins, İzmir caide 35, İzmir club neo, İzmir club rembetiko, İzmir club black, İzmir club she wa, İzmir club live, Akçay club havana, Erde club lal, Erdek club papağan, Erdek club dolphin, Aydın campüs, İzmir Club Marche Cabaret, Gümüldür club buddha beach, Çeşme alaçatı lavanta, Ayvalık cunda club dubakalım, Denizli club livera, Bursa club people, Ankara club mention, Ankara WinHouse Club, Bursa club cuba, Bandırma club valentino, Isparta büyük ısparta oteli, Bursa club Jazz, Malatya Pup Istro, Malatya Altın Yunus, Malatya İnönü Üniversity, Malatya Hayal Cafe, Malatya Otel Gaproyal Bar, Mardin sabancı Kültür Müzesi, Elazıg Yakamoz Cafe
http://www.djserco.biz

Kendi Kalemimden Ben :)
1 sayfadaki 1 sayfası